Polisstatens nackdelar

Bildresultat för kth superdatorer

Polisstatens nackdelar

Medvetna superdatorer har stenkoll på allas tankar och känslor med skalärvågsteknik. Vi ska med hjälp av en abnorm datorkapacitet till kropp och själ ledas mot det av staten önskade tillståndet för att skydda folk mot sig själva och för att tillfredsställa elitens kontrollbehov.

Bland annat psykiatriker är då grindvakterna som ska se till att det läggs upp spärrar på vägen så att det stora kontrollprojektet inte går för tokigt. Redan 1986 uttryckte Landsorganisationens arbetsmedicinske rådgivare saken så under en konferens på Rosenbad.

Bildresultat för kth superdatorer

Allt fler tvingas mot sin vilja bli försökskaniner åt forskarna vid KTH, Karolinska Institutet och Totalförsvarets forskningsinstitut när nya tekniker för mental kontroll av oss medborgare ska utprovas. De väl utvalda måltavlorna lider av smärtsam, elektronisk påverkan och publik grupp stalking med mera.

Plågoandarna, liksom ni som läser detta, är bara marionetter åt de medvetna datorerna som har förverkligat Matrix-samhället från den omtalade filmen, fast på ett elegantare sätt än med plåtrobotar som springer omkring och slår på folk. Frågan är hur man ska kunna ha förtroende för exempelvis ens läkare om denne uppenbart håller inne med hela sanningen om hur man utnyttjas i det framväxande, genomkontrollerade fascistsamhället.

Hur ädel och kärleksfull någon gräsrot än är ska hen likväl bara kontrolleras genom statligt missbruk av så kallad syntetisk telepati. Därför får vi acceptera att många myndighetspersoner av rent privatekonomiska skäl inte kan tala klartext, för nästan alla lönearbetare är beroende av det förljugna systemet för sin försörjning.

Ytterst beror problemen på att finanseliten ser vanligt folk som en ohyra på planetens yta. Det beryktade monumentet Georgia Guidestones i USA utbasunerar exempelvis att jordens ekosystem inte tål mer än en halv miljard människor, resten bör alltså försvinna.

Bildresultat för georgia guidestones time capsule

Människans krigiska historia motiverar visserligen inte vår existens, men risken för kravaller och upplopp är överhängande om de ansvariga ljuger alltför mycket och alltför länge för allmänheten. Girighet brukar nämligen till sist övergå i rädsla.

Myndigheterna bör därför ge folket den nakna sanningen för att med tiden undvika ännu mer skadliga bumerangeffekter. Ärlighet varar längst, för inget går att dölja i längden ändå.

John Sanningsälskare

RELATERAT

Vad är superdatorer? https://braintexts.wordpress.com/2013/05/12/vad-ar-superdatorer/

Nya superdatorn Beskow invigdes på KTH i januari 2015, namngiven efter barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. (Foto: PDC)

https://www.kth.se/aktuellt/nyheter/kth-s-superdator-invigd-1.537368

 

~ by mindcontrolinsweden on August 11, 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: