Så uppfostras vuxna

I love government agents

Så uppfostras vuxna

Lokala agenter söker efter mycket intelligenta människor när någon ska normaliseras. Offren är vanligen från alla yrkeskategorier.
De kvinnor som väljs ut är oftast oberoende, intelligenta yrkeskvinnor med ett stort självförtroende. Denna kvinnotyp dominerar starkt.

Det finns färre utvalda män som oftast inte är välanpassade. De har vanligen en känsla av hög självaktning och stolthet, vilket inbjuder till att bli måltavla.
Andra som blivit måltavlor kan vara:

– De som har bråkat med grannar som har kontakter.

– De med speciella talanger och förmågor.

– De som ogillar Den Nya Världsordningen.

Många måltavlor är känslomässigt väl utvecklade, oberoende fritänkare med ett stort självförtroende, artister, folk som inte behöver andras godkännande samt dem som inte är lätt korrumperade. De behöver inte tillhöra en grupp för att känna sig säkra och ”tillhör inte flocken.”

Den finansiella eliten har alltid hatat dessa individer, liksom de hatar sanningssägare. Därför blir orädda ”visselblåsare” måltavlor.

De som lokalt ges makt att utse måltavleindivider speglar sina militär-industriella uppdragsgivare. De ansvariga för terrorn är därför giriga, falska, onda, psykopater och fega.

Avund, svartsjuka, rädsla, ambitioner och att vara utmanad är orsaken till att vissa blir måltavlor. Mobbare avskyr någon för att hen är mer kompetent, ser bättre ut eller är mer omtyckt.

Det är sorgligt att myndigheterna tillämpar barndomens mobbning samtidigt som politiker lanserar kampanjer för att minska mobbningen bland just skolelever. Både stora och små människor tycks aldrig bli vuxna.

John Sanningsälskare

Advertisements

~ by mindcontrolinsweden on July 26, 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: