Kanadas försvarsminister – mänskligheten har bara några veckor kvar

Paul T Hellyer har under många år föreläst om existensen av tekniskt avancerade utomjordiska civilisationer och deras kontakter med regeringar på jorden – något han blev insatt i under sin tid som Kanadas försvarsminister. I mars 2015 gick Paul Hellyer offentligen ut med varningen i videon nedan: Mänskligheten har veckor eller månader kvar på sig att försöka lösa de enorma utmaningar den står inför. Utmaningen är inte koldioxid eller terrorister – utan något helt annat.. I videon nämner Hellyer citizenhearing.org.: http://www.citizenhearing.org/

Referens: http://blueshift.nu/kanadas-forsvarsminister-manskligheten-har-bara-veckor-kvar/

President Eisenhower varnade i sitt legendariska avskedstal den 17 januari 1961, för tillkomsten av det militär-industriella komplexet

“Med tillkomsten av det militär-industriella komplexet i USA efter andra världskriget, konstaterade President Eisenhower att intern militärmakt var att konsolidera sina långsiktiga planer för dominans av Amerika och så småningom världen. Hot, nya i sitt slag eller grad, uppstår ständigt. Bland dessa nämner jag endast två… …en enorm militäranläggning och en stor vapenindustri, är en ny amerikansk erfarenhet. Det totala inflytandet – ekonomiskt, politiskt, även andligt, känns i varje stad, i varje statshus och i varje kontor i den federala regeringen. Vi inser behovet av denna utveckling. Men vi får inte misslyckas med att förstå dess allvarliga konsekvenser. Vårt arbete, resurser och vår försörjning är inblandade, så är också själva strukturen i vårt samhälle. I råden i regeringen, måste vi akta förvärv av obehörig påverkan, vare sig sökt eller osökt, av det militär-industriella komplexet. Potentialen för den missriktade makten finns och kommer att bestå. I denna revolution, har forskningen blivit central, den har också blivit mer formaliserad, komplicerad och kostsam. En stadigt ökande andel utförs av, eller för, eller under ledning av den federala regeringen.” I efterhand förstår vi nu att Eisenhower syftade på kombinationen av omdirigering av skattepengar till forskning av hemliga nya teknologier som syftar till ingenting mindre än att öka den kontrollerande makten till den militär-industriella eliten till global nivå.

Silent Weapons For Quiet Wars Document

Tre månader efter president Eisenhowers tal den 17 januari 1961 – höll president Kennedy sitt berömda tal den 27 april 1961, om hemliga sällskap och en monolitisk hänsynslös konspiration, vilket medfört att vårt sätt att leva är under belägring.

På Waldorf-Astoria Hotel i New York City, framförde President John F. Kennedy sitt berömda tal med rubriken,”The President to the Press” – till The American Newspaper Publishers Association. Kennedy varnade för hur hemliga sällskap ”secret societies” och en monolitisk och hänsynslös konspiration ”a monolithic and ruthless conspiracy” utgjorde ett hot mot USA:s säkerhet. Syftet var att få den amerikanska pressen att bli försiktigare med vad de publicerade och Kennedy bad den amerikanska pressen att ställa sig frågan om de nyheter de avsåg att publicera även låg i nationens intresse.

”Själva ordet ”hemlighetsmakeri” är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle. Vi är, som ett folk, naturligt och historiskt sett emot hemliga sällskap, eder och hemliga tillvägagångssätt. Vi beslutade för länge sedan att faran med överdriven och obefogad överskylning av relevanta fakta vida överskrider faran för att rättfärdiggöra detta. Även idag finns det litet värde i att motsätta sig hotet av hemliga sällskap ”Secret Society” genom att imitera dess godtyckliga restriktioner. Även idag finns det litet värde i att garantera vår nations överlevnad om våra traditioner och sätt att leva inte överlever med detta. Och det föreligger en allvarlig fara i att röster höjs för att tillkännage behovet av en ökad säkerhet, att de som så gör är angelägna att utöka detta till det yttersta i form av censur och hemlighetsmakeri. I den mån jag kan skall jag motarbeta och inte tillåta detta.

Vårt sätt att leva är under belägring. De som gör sig till vår fiende avancerar jorden runt. Våra kamraters överlevnad är i fara. Trots det har inget krig förklarats; inga gränser har korsats av marscherande trupper; inga missiler har avfyrats. Om du sitter och väntar på en ”klar och tydlig fara”, då kan jag bara säga att faran aldrig har varit så tydlig och dess närvaro aldrig varit så förestående.

För vi ställs emot, världen över, av en monolitisk massivt likriktad och obarmhärtig konspiration som förlitar sig på hemliga medel för att utöka sitt inflytande; genom infiltration istället för invasion; genom omstörtning istället för politiska val; på hot istället för frihet att välja; på gerilla nattetid istället för arméer på dagtid. Det är ett system som ansamlat omfattande mänskliga och materiella resurser till att konstruera ett högeffektivt maskineri som kombinerar militära, diplomatiska, ekonomiska, vetenskapliga och politiska operationer, samt underrättelseverksamhet. Dess förberedelser är dolda, inte publicerade. Dess misstag är begravda, inte rubricerade. Dess ifrågasättare (och offer) är tystade, inte lovordade. Inga utgift är ifrågasatta; inget rykte skrivs ner; ingen hemlighet är avslöjad. Det bedriver Kalla Kriget, kort och gott, med en krigstidsdisciplin ingen demokrati någonsin hoppas eller önskar kunna mäta sig med. Detta är en tidpunkt av fred och fara som inte kan liknas vid någon annan tidpunkt i historien.”

Referens: John F. Kennedy Presidential Library and Museum – http://www.jfklibrary.org/Research/Research-Aids/JFK-Speeches/American-Newspaper-Publishers-Association_19610427.aspx

Relaterat

Laura Magdalene the granddaugther of president Eisenhower, said: ET invasion has already occurred and governments do not want us to know

Secret Nazi-base in Antarctica

~ by mindcontrolinsweden on March 24, 2015.

2 Responses to “Kanadas försvarsminister – mänskligheten har bara några veckor kvar”

  1. […] Kanadas försvarsminister mänskligheten har bara några veckor kvar […]

  2. […] Kanadas försvarsminister – mänskligheten har bara några några veckor kvar […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: